*huokaus*

Tänään olisi ollut hyvä päivä käydä siellä kuntosalilla, sillä en ollut erityisen väsähtänyt aamuvuoron jälkeen. Kuitenkin aikainen herätys vie yleensä veronsa ja siinä vaiheessa kun pitäisi päättää, mihin suuntaan rattia kääntää, sitä kääntää luontevasti väärään suuntaan..

Ajelin siinä äiskän luo käymään, höpötettiin sitten työasioita molemmat. Ja joidenkin sukulaisten viimeiset kuulumiset sain selville. Kyllä olis kirveellä töitä jos siellä niin täälläkin.. Käytin äiskää Citymarketissa, siellä kun on ne Mammuttimarkkinat! Itse hyödynsin mammuttitarjouksia, muutoinhan käytän Prismaa. Joskus on ihan hyödyllistä käydä hakemassa jotain massatarjouksia, jos ne koskevat tuotteita, jotka säilyvät pitkään. Jännä ilmiö on se, ettei Prisma tai Keskimaa muutoinkaan harrasta massatarjouksia. Kilpailevilla ketjuilla niitä on jatkuvasti. Muutoinkin voisin säästää ja hyödyntää tarjouksia, jos minulla olisi pakastin. Vaan mitäpä näistä menneiden vuosikymmenten ghettotaloista voisi toivoa? Halpa vuokrakin on ehkä säästöä itsessään.

Huomenna on vielä aamuvuoro, mutta sitten taas pari päivää vapaata. Ajattelin mennä sitten T:n nurkkiin, sillä sentään on uuni jossa on kaikki pellit ja pannut tallella. Voisi tehdä omenapiirakan. Minulla on vain yksi litteä pelti, siitä tulisi iso sotku ja savusumu jos siinä alkaisin omenapiirakkaa tekemään! Millähän järjellä joku menneistä asukeista sen uunipannunkin on vienyt mennessään? Vai onkohan se mennyt rikki? Miten uunipannun saa rikki??? Kyllä sen puuttuminen kuntokatsauksessa on huomioitu, mutta uutta ei ole näkynyt. Pesualtaan tulppiakaan en saanut kuin yhden! Huoltoyhtiön pojat vaan tuumasivat, että eihän siinä enempää tarvitse. Olin niin ihmeissäni kommentista, etten edes tajunnut väittää vastaan. Vaikka vesi kuuluu vuokraan, en silti katso oikeudekseni sitä turhaan lotrata. Juoksevan veden käyttö astianpesussa tunnetusti vie rutosti enemmän litroja kuin altaaseen laskettu vesi.

Noh, nyt minulla ei yllättäen ollutkaan mitään elämää suurempaa pohdittavaa. Alan katsella Täydellisiä Naisia, ainoaa sarjaa jota yritän seurata. Piti aloittaa myös Greyn Anatomian katsominen mutta kaksi jaksoa on jo sujuvasti mennyt ohi silmien, joten ei taida maksaa vaivaa. Samoin käy varmaan uuden tohtori Housen tapaamisen.

Tapaamisista puheenollen, toivon että jos joku tätä monologia tavaa, niin laittakaan jotain kommenttia. Ikäänkuin vieraskirjaan, niin on kiva tietää, jos  joku on käynyt mietelmiäni tutkailemassa.