Lentsu on laimentunut, mutta nyt on alkanut yskittää. Ja nenään iski hermes. Onneksi se ei enää nykyään tule noin puolen miljoonan rakkulan voimin, niinkuin aikanaan teini-iässä. Mutta lentsuaikaan yleensä parin niistämispäivän jälkeen alkaa sierainta kipottaa. Olen laittanut lunssan-lähdetys-ruokia eli runsaasti valkosipulia ja vitamiineja. Nytkin porisee jauheliha-tomaatti-pata, varmaankin tunnettu myös chili-con-carnena. Tosin tällä kertaa siinä ei ole tölkkipapuja ja se syödään perunoiden kanssa, koska T on perusperunan ystävä.

Vaikka syksy saapuu sateineen, pidän sitä vain miellyttävänä. Luonto tarvitsee viime kesän jälkeen vettä. On myös helpompaa käpertyä kotikoloon mököttämään, kun suuri osa suomalaisista tekee niin. Syksy antaa tavallaan virallisen luvan vetää myssyn silmille ja käydä umpimieliseksi.. ;) Mutta ihan tottaleikillään, on kivaa kun pimenee ja saa poltella kynttilöitä ja ripustella tunnelmavaloja.

Yövuorojen välipäivänä minua ei pidä päästää kauppaan! Se tuli todettua viimeksi.. Piti mennä Prismaan ostamaan vain moottoriöljyä ja kassalla kassiin tuli tavaraa kolminkertaiseen hintaan! Prisma -pentele!- oli juuri aloittanut sen Osta Pois - poistomarkkinat ja eikö yövuoron turvottaman pääkoppani arviointikyky taas pettänyt alemyyntihintojen ääressä. Ostin luumunväriset tabletit pöytään ja pinkin valosarjan jonka lamput on sydämen muotoisia ja ripustin sen tuohon isoon palapeiliin! No joo, ostin vielä pöytälampun, jota olen himoinnut viime tammikuusta asti. Nyt tilipäivän kunniaksi luulin voivani vähän törsätä. Se on semmoinen, missä lampussa on kolme kirkkausastetta ja se toimii hipaisemalla lampunjalkaa. Siitä olen kyllä tyytyväinen, että se tuli nyt hankittua. Mutta viikkobudjetti taisi mennä sekaisin seuraavaan tilipäivään asti! Ottakaahan ihmiset yhteyttä ja tulkaa katsomaan uusia sisustussijoituksiani!